avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Despagubire RCA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Despagubire RCA

In urma cu ceva timp tata unu prieten de al meu a fost calcat cu masina in timp ce mergea cu bicicleta pe drum . aceel domn avea RCA , intrebarea ma este
La notar trebuie facut un act anume. pentru ca un domn de la RCA din Vaslui s-a prezentat in HD si a intocnit niste acte in care prevedea ca toti bani sa fie livrati in contu lui . ceva gen prietenu meu fiind analfabet fara carte a semna, iar dupa ce am citit in acel act ce scria am mers cu el la un avocat unde mi-a explicat ca baiatu a semna ca este deeacord sa ii livreze bani in acel cont . etc Am facut revocare la acel act notarial pe baza informatiilor .
De exemplu procesu se afla in Vaslui as dori un avocat sau o firma care sa se ocupe de toate actele necesare pentru Despagubire . daune morale , daune materiale etc.

Alte discuții în legătură

Accident oanamanea oanamanea Tatal meu a fost accidentat pe trecerea de pietoni si a stat 60 de zile in spital dintre care 30 de zile a stat in coma de gradul3.Are tetrapareza spastica si ... (vezi toată discuția)
Despagubiri rca accident rutier cu victime ciobanu_alina ciobanu_alina Doresc rezolvare pentru un caz dificil .in urma unui accident de circulatie sora mea a decedat soferul a murit si el,se vor da despagubiri RCAi n situatia ... (vezi toată discuția)
Accident rutier mardale80 mardale80 buna ziua acum o luna si jumatate am fost implicat intr-un accident rutier produs nu din vina mea din care a rezultat o motocicleta cu dauna totala si eu fiind ... (vezi toată discuția)