avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Activitate mamaruza

Activitate mamaruza

Răspuns la discuția Dreptul la apartament
Eu nu doresc sa divortez, vreau doar sa nu ma mai ameninte cand este nervos cu datul afara din casa si am citit tot pe aici ca as avea dreptul la jumatate din suma achitata la rate ( nu doresc decat sa-l determin ca nu are cu ce ma ameninta si nu este o persoana intelegatoare, sa-l pot convinge doar prin discutii mai ales ca are impresia ca numai el are dreptate).
Multumesc!
Răspuns la discuția Dreptul la apartament
Deci, sa inteleg ca daca doreste sa ma scoata din apartament ma poate scoate linistit cu toate ca si o parte buna din salariul meu s-a dus pe plata ratelor?
Multumesc!
Răspuns la discuția Dreptul la apartament
Nu as avea parte nici la o jumatate sau mai putin din suma achitata la rate?
Buna ziua, Am o problema mai sensibila. Sotul a achizitionat cu credit un apartament inainte cu o luna de a ne muta impreuna, dupa inca cateva luni ne-am casatorit. Este un om temperamental si de cate ori ne certam imi spune sa plec din apartament ca este al lui ( suntem de 5 ani casatoriti). Doresc sa stiu daca totusi nu pot sa-l contraatac si eu in certuri ( nu vreau sa ajung la divort, doar sa vada ca sunt informata si ca nu o sa-i fie asa usor cu scosul meu din apartament-lucru care dupa ce-i trec nervii nu-l mai doreste-), adica nu am si eu ceva parte din acest apartament in sensul ca am contribuit si eu la plata ratelor chiar daca el are salariu mai mare? Multumesc frumos!