avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate Marius1989sm

Activitate Marius1989sm

Am intalnit urmatoarea situatie: Am achizitionat de curand un autoturism, i-am dat banii omului si am incheiat un contract tipizat de vanzare-cumparare. Trebuie sa specific ca pe contractul de vanzare-cumparare au semnat si doi martori. Doar ca dupa ce am facut asta, au inceput sa apara tot felul de surprize. Prima surpriza, vanzatorul a spus ca trebuie platita taxa de inmatriculare in valoare de 700 de euro, vanzatorul sustinand ca masina e E4, dar la prima intrevedere a sustinut ca taxa e platita si nerecuperata. Am martori care pot sa ateste acest lucru. O alta surpriza a fost cand am mers la RaR si s-a constatat ca de fapt masina e E3 si taxa de inmatriculare e de 2000 de Euro. Pe langa toate astea, am aflat ca el de fapt nu e proprietarul, ci are masina luata de la adevaratul proprietar prin contract de comodat, pe care nu apare nici macar semnatura proprietarului. In aceste conditii, pe baza contractului de vanzare-cumparare semnat de 'pretinsul vanzator' si cu cei doi martori, as avea vreo sansa de reusita in instanta sau la politie?