avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Sir3na

Activitate Sir3na

Buna ziua!
Vorbesc in numele tatalui ca el nu prea poate.
Din 16.11.2020 a intrat de drept sa fie pensionar. Decizia a venit abia pe 07.05.2020.., dar inca nu a primit nicio marire, nici banii din urma si suntem pe data de 30.06.2020.
Casa teritoriala are 4 variatii in care pot sa dau de ei, dar niciuna despre plati.
Nu stiu pe cine sa intreb ca sa aflu ce s-a intamplat de nu a primit marirea, nici banii din urma de 7 luni.
Va multumesc !
Răspuns la discuția Despre somaj
Va multumesc pentru raspuns ! Din pacate nu am putut rezolva nimic. Dupa doi ani a reusit sa lucreze la alta firma.
Discuție Despre somaj
Buna ziua!
Am o intrebare pentru cine ma poate ajuta. Copilul meu dupa ce a terminat liceul a predat actele pentru a primi somaj, dar pana sa duca din nou hartiile in 60 de zile cum se explica in regulament, a primit o oferta de munca doar pentru 3 luni, un fel de inlocuitor cu tot cu contract determinat, apoi s-a terminat acele 3 luni si iar a ramas fara slujba. Intrebarea mea este, daca el nu a primit pana acum somaj, mai poate primi daca a lucrat deja 3 luni?
Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua!
Am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati daca puteti. Am fost internata la spital cu dureri imense la rinichi, s-a aflat ca am pietre dar nu au reusit sa faca cu niciun medicament, injectii, perfuzii sa plece din loc nicio piatra asa ca mi-au facut externarea si m-au trimis la o clinica privata sa-mi sparga pietrele, explicand ca trebuie sa astept 6 saptamani daca merg la stat, si eu cu durerile alea mari rezistam doar cu perfuzii si injectii , in final eram de acord sa merg la privat. Am platit 1280 ron pentru o radiografie, pentru consult si pentru litotritie. INtrebarea mea este...pot recupera banii astia de la casa de asigurari? Multumesc anticipat!
:((