avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot sa recuperez banii de la clinica particulara?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot sa recuperez banii de la clinica particulara?

Buna ziua!
Am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati daca puteti. Am fost internata la spital cu dureri imense la rinichi, s-a aflat ca am pietre dar nu au reusit sa faca cu niciun medicament, injectii, perfuzii sa plece din loc nicio piatra asa ca mi-au facut externarea si m-au trimis la o clinica privata sa-mi sparga pietrele, explicand ca trebuie sa astept 6 saptamani daca merg la stat, si eu cu durerile alea mari rezistam doar cu perfuzii si injectii , in final eram de acord sa merg la privat. Am platit 1280 ron pentru o radiografie, pentru consult si pentru litotritie. INtrebarea mea este...pot recupera banii astia de la casa de asigurari? Multumesc anticipat!
:((
Cel mai recent răspuns: Sir3na , utilizator 12:48, 22 August 2014
Daca respectiva clinica privata are incheiat contract cu casa de asigurari si prestatiile medicale efectuate sunt decontabile, depuneti documentele medicale si documentele fiscale (factura, chitanta, etc.) pe care le detineti, cu nr. de inregistrare/ data, la Casa judeteana de asigurari de sanatate.
Nu omiteti, sa va faceti copii dupa documentele depuse.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa va impartasesc experienta prin care am trecut , la ... Doinita ioana Doinita ioana Doresc sa va impartasesc experienta prin care am trecut , la un spital veterinar in speranta ca voi scutii de multa suferita mai multe animale si pe ... (vezi toată discuția)
Spitalele deconteaza medicamentele cumparate de bolnavi? kissbogi kissbogi Sunt insarcinata in luna a 9. si am sange Rh-, in cazul in care copilul meu va avea sange Rh+ ar trebui sa primesc o injectie, care ar tebui sa fie gratuita, ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva unui medic veterinar ContSters264470 ContSters264470 Buna seara, am apelat aici pe forum in speranta ca cineva ma poate ajuta, sau ma poate sfatuii in problema mea cu un domn medic veterinar! Problemele au ... (vezi toată discuția)