am si decizia prin care mi se suspenda CIM. Daca era activ, probabil aveam pb de la inceputul celor 2 ani, ori mie mi se cer banii pt ultimele 3 luni de crestere copil din cei 2 ani!
astazi impreuna cu un jurist am facut o contestatie pe care o s-o depun maine. deasemeni am luat extrasul de cont pe perioada ccc si suma este aceeasi pe perioada celor 2 ani., nimic mai mult pe lunile pt care mi se cer banii inapoi. Dupa contestatie, daca nu am un raspuns favorabil, voi merge la tribunal
multumesc pt raspunsuri. Oricum este o situatie neplacuta. Necesita timp si drumuri. Eu nu am realizat alte venituri si am decizie de incetare a cim pe 2 ani. Sper sa se rezolve. Inca o intrebare . Daca tocmai s-a votat legea amnistiei mai trebuie ceva facut din partea celor in cauza?
mi se cere restituirea indemnizatiei pe ultimele 3 luni, inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului, cand eram in ccc. nu am avut alte venituri. perioada pentru care mi se cer banii este din iului-septembrie 2011. este normal. ce trebuie sa fac