avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate Denisa1792

Activitate Denisa1792

Pentru mine,dupa un an de zile in care am fost plimbata de ici-colo nu mai are importanta suma sustrasa ci ma deranjeaza faptul ca nu se merge mai departe cu ancheta.Pe primul cd nu se puteau vedea imaginile din cauza unei erori a celor de la banca iar dl politist s-a multumit cu atat in loc sa mearga sa faca inca o solicitare la banca pentru acele imagini.Sunt dezamagita si in acelasi timp scarbita..chiar e posibil ca in aceasta tara hotii sa fie lasati sa scape asa de usor?
Dar in cazul meu dl politist nu a finalizat ancheta,trebuia sa ceara din nou la banca cd-ul cu imaginile in care se poate vedea persoana care a furat cardul deoarece pe primul cd imaginile sunt blocate.Insa dansul nu a mai facut nici o solicitare catre banca iar mie mi s-a spus ca nu pot face acest lucru si ca politistul care se ocupa de acest caz ar trebui sa o faca.In acest moment ancheta nu se desfasoara asa cum ar trebui ba chiar stagneaza.Ce pot sa fac in aceasta situatie..se poate muta dosarul la alta persoana care sa se ocupe de ancheta?
Mi s-a spus de catre dl politist care se ocupa de cazul meu ca nu se poate ajunge in instanta si ca cel mult as putea sa mi se restituie banii furati dar atat!Pot angaja un avocat care sa ma reprezinte deoarece nimeni nu se mai ocupa de aceasta ancheta?
Va multumesc!In cazul in care se afla cine e persoana care mi-a furat cardul,se poate chema persoana respectiva in instanta?Se pot cere despagubiri?
Buna.As avea nevoie de o lamurire si v-as ruga daca puteti sa ma ajutati.Anul trecut mi s-a furat de la lucru cardul si pinul si ulterior banii de pe card.Am depus o plangere la politie si mi s-a cerut un formular de la banca la care aveam facut cardul.In formular trebuia sa fie specificata ziua si ora l-a care s-au retras banii de pe card.Dupa multe drumuri la banca si lungi asteptari am facut rost de formular si l-am predat politiei,in baza acelui formular dl politist care se ocupa de cazul meu a mers la banca si a cerut sa i se trimita imaginile inregistrate de la atm-ul de unde au fost ridicati banii.Dupa alte lungi asteptari a primit un cd din partea bancii insa imaginile erau blocate si nu am putut sa identific persoana.De atunci dl politist nu a mai luat legatura cu mine,am impresia ca nu se mai intereseaza de cazul meu.Ce pot sa fac,la cine pot sa apelez si mai ales ce sa fac in continuare?Astept un raspuns daca ma puteti ajuta cu un sfat si va multumesc mult.