Buna.As avea nevoie de o lamurire si v-as ruga daca puteti sa ma ajutati.Anul trecut mi s-a furat de la lucru cardul si pinul si ulterior banii de pe card.Am depus o plangere la politie si mi s-a cerut un formular de la banca la care aveam facut cardul.In formular trebuia sa fie specificata ziua si ora l-a care s-au retras banii de pe card.Dupa multe drumuri la banca si lungi asteptari am facut rost de formular si l-am predat politiei,in baza acelui formular dl politist care se ocupa de cazul meu a mers la banca si a cerut sa i se trimita imaginile inregistrate de la atm-ul de unde au fost ridicati banii.Dupa alte lungi asteptari a primit un cd din partea bancii insa imaginile erau blocate si nu am putut sa identific persoana.De atunci dl politist nu a mai luat legatura cu mine,am impresia ca nu se mai intereseaza de cazul meu.Ce pot sa fac,la cine pot sa apelez si mai ales ce sa fac in continuare?Astept un raspuns daca ma puteti ajuta cu un sfat si va multumesc mult.
Dvs aveti posibilitatea sa va constituiti parte civila in procesul penal până la începerea cercetării judecătoreşti si sa solicitati daune materiale si morale pentru prejudiciul produs prin comiterea faptei care face obiectul acţiunii penale.
Mi s-a spus de catre dl politist care se ocupa de cazul meu ca nu se poate ajunge in instanta si ca cel mult as putea sa mi se restituie banii furati dar atat!Pot angaja un avocat care sa ma reprezinte deoarece nimeni nu se mai ocupa de aceasta ancheta?
Furt bani de pe card
zsorox
Am si eu o problema, mi s-a furat cardul cu pin cu tot, mi-a fost scoasa o suma de bani de pe card. Am fost la politie, am facut rost de imaginea de la ... (vezi toată discuția)