avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu rezolvarea unui furt de catre Politia ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu rezolvarea unui furt de catre Politia Romana

Mi s-a furat o bicicleta de la o casa de vacanta si desi le-am predat politistilor CD cu imagini luate de camerele de supraveghere cu hotul acestia nu au dat nici un rezultat cu motivari puerile din care rezulta clar ca nici prin cap nu le-a trecut sa foloseasca imginile puse la dispozitie de mine ptr rezolvarea cazului. As dori sa stiu care sunt caile legale ( daca exista?) de a forta politia romana sa-si faca datoria.
Astept sugestii cu suport perfect legal.
Multumesc , Sorin C.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 10:32, 24 Februarie 2013
Probabil ca nu au reusit sa identifice hotul pentru ca lor le place mult sa rezolve astfel de cazuri.
Mai aveti putina rabdare.
Amprente au luat?
cum credeti ca ar putea identifica autorul furtului daca nu au nici cea mai mica idee cine este ?
sa presupunem ca hotul este din constanta si a plecat la furat prin oradea .
politistii din oradea se intereseazaa de regul prin imprejurimi asa ca cel din constanta nu prea isi face griji.
cred ca ar fi indicat ca politia romana sa aiba un site pe care sa fie puse toate imnaginile cu posibili faptuitori filmati de camerele de supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt pe timpul noptii reluqqqqq reluqqqqq Acum 3 zile, mi s-a furat o bicicleta, aproape noua. era legata cu antifurt, dar acesta era spart, se pare cu o piatra. anchetatorii au facut poze si au luat ... (vezi toată discuția)
Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)
Dosar frauda card credit anyta4u anyta4u In luna martie am facut la banca BCR un refuz de plata pentru 2 sume de 400 ron care au fost furate de pe un card de credit. Deasemenea am depus si o ... (vezi toată discuția)