Da, avem registratura! Din păcate, din cauza problemelor care mă țin departe, la vreo 200 de km distanta, nu prea pot sa rezolv chestiunea decât telefonic, de aceea am cerut un sfat...
Mulțumesc oricum! Sper ca totuși problema sa se rezolve amiabil.
BUNA ZIUA! Am depus o cerere la sefa de clinica, pentru concediu fara plata pentru luna decembrie 2021, pe 26.11.2021. Doar ca cererea a ramas pe biroul sefei mele si a fost inregistrata abia pe 6.12.2021. M-a anuntat ca biroul runos ma considera doar de pe 7.12.2021 ca fiind in concediu fara plata, pentru primele zile de decembrie nu am acoperire, nici cu concediu de boala si nici cu concediu de odihna. Ce este de facut in acest caz? Multumesc!
Buna seara! Astazi dimineata am rugat-o pe vecina mea, care locuieste intr-un apartament sub apartamentul meu, sa isi mute putin masina de sub balcon ca sa pot sa sparg turturii care se topeau. Initial, masina era asezata usor mai departe de marginea balconului de teama sa nu cada turturii si sa o avarieze. Am si glumit, spunand ca nu vreau sa platesc daune daca se topesc si cad pe masina! A mutat-o cat timp am indepartat turturii si apoi a reasezat-o asa cum o aseza mereu, exact sub balconul meu. Dupa o ora a cazut o foarte mare cantitate de zapada, pe aceeasi masina, de pe acoperisul casei mele, distrugandu-i parbrizul pe jumatatea dinspre sofer si partea de sus a masinii. Cine este vinovat? Nu a venit nimeni la usa sa se planga, dar..... Pot sa fiu acuzata de ceva? Va trebui sa platesc daune masinii avariate?
Multumesc pentru rabdare si raspunsuri!
Carmina
Buna seara! Am un contract de voluntariat incheiat in septembrie 2014. Astazi, am gasit in cutia postala, o notificare prin care sunt anuntata ca acest contract de voluntariat inceteaza, incepand cu data de 01.01.2015 "avand in vedere modificarile legislative privind activitatea de voluntariat".
Care sunt, mai precis, aceste modificari?
Multumesc mult!