avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare lege voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare lege voluntariat

Buna seara! Am un contract de voluntariat incheiat in septembrie 2014. Astazi, am gasit in cutia postala, o notificare prin care sunt anuntata ca acest contract de voluntariat inceteaza, incepand cu data de 01.01.2015 "avand in vedere modificarile legislative privind activitatea de voluntariat".
Care sunt, mai precis, aceste modificari?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:08, 24 Decembrie 2014
Pana in prezent, de la intrarea ei in vigoare, Legea nr.78 din 24 iunie 2014 privind reglementarea activităţii de voluntariat în România nu a fost modificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de voluntariat Alexmio Alexmio Buna seara , va rog sa imi spuneti daca un contract de voluntariat la o fundatie poate fi luat in calcul pentru vechime in munca. (vezi toată discuția)
Voluntariat Larisa Mincă Larisa Mincă Pot avea mai multe contracte de voluntariat ? De ce mi se impune să fac un anumit număr de ore ? ( precizez că am un contract cu I.S.U. şi aş fi dorit să ... (vezi toată discuția)
Contractul de voluntariat Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca daca am lucrat intr-o organizatie ca voluntar pe o perioada de 2 ani, in baza unui contract de voluntariat, acesta perioada se adauga ca ... (vezi toată discuția)