avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voluntariat

Pot avea mai multe contracte de voluntariat ? De ce mi se impune să fac un anumit număr de ore ? ( precizez că am un contract cu I.S.U. şi aş fi dorit să închei un alt contract în domeniul sănătății). Cum se procedează în astfel de cazuri ?
Cel mai recent răspuns: Larisa Mincă , utilizator 19:46, 24 Noiembrie 2017
Legea nr. 78 din 24 iunie 2014 privind reglementarea activităţii de voluntariat în România nu stabileste un numar maxim de contracte de voluntariat pe care le poate incheia o persoana fizica.

Contractul de voluntariat trebuie să conţină , printre altele, si timpul şi perioada de desfăşurare a activităţii de voluntariat.
Multumesc frumos !Cornel Vasile a scris:

Legea nr. 78 din 24 iunie 2014 privind reglementarea activităţii de voluntariat în România nu stabileste un numar maxim de contracte de voluntariat pe care le poate incheia o persoana fizica.

Contractul de voluntariat trebuie să conţină , printre altele, si timpul şi perioada de desfăşurare a activităţii de voluntariat.

Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
Larisa Mincă, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm pentru voluntarii care activează de acasă John Wills John Wills Salutare! Care sunt obligațiile beneficiarului (ONG), in ceea ce privește SSM, față de voluntarii care activează de la domiciliu? (vezi toată discuția)
Contract de voluntariat Alina Denisa Alina Denisa Buna ziua! Activez intr-un business medical privat si avem in vedere initierea unor parteneriate de tip voluntariat pentru studentii din anul VI Medicina ... (vezi toată discuția)
Contract de voluntariat - curierat pe bicicleta edigta1 edigta1 Buna ziua, Recent am deschis o firma de curierat local pe bicicleta si doresc sa inchei contract de voluntariat remunerat intre SRL-D si persoana fizica ce ... (vezi toată discuția)