avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de voluntariat

Buna ziua!

Activez intr-un business medical privat si avem in vedere initierea unor parteneriate de tip voluntariat pentru studentii din anul VI Medicina sau tineri medici rezidenti.
In acest context as dori sa va intreb urmatoarele:
- care este reglementarea legala in baza careia putem incheia un astfel de contract (articol lege);
- daca exista un model de contract care acopera toate aspectele legale ce trebuie consemnate in continutul sau;

Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
Alina Denisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina Denisa , utilizator 08:23, 16 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr. 78 din 24 iunie 2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România
[ link extern ]

Model contract
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,

Va multumesc frumos.

AD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face voluntariat in domeniul privat ? glo glo doresc sa prestez activitati gratuite in cadrul unui srl ? exista fundament legal pt a nu fi incadrata activitatea mea ca munca la negru ? astept raspunsul ... (vezi toată discuția)
Ssm pentru voluntarii care activează de acasă John Wills John Wills Salutare! Care sunt obligațiile beneficiarului (ONG), in ceea ce privește SSM, față de voluntarii care activează de la domiciliu? (vezi toată discuția)
Contract practica voluntariat student danielsun23 danielsun23 Buna ziua . Am o mare dilema in legatura cu legislatia ... Am terminat dreptul , acum sunt in primul an la mecanica . Am observat ca am o pasiune in legatura ... (vezi toată discuția)