doresc sa prestez activitati gratuite in cadrul unui srl ? exista fundament legal pt a nu fi incadrata activitatea mea ca munca la negru ?
astept raspunsul dumneavoastra. multumesc mult.
1. Se poate numai in unitati fara scop lucrativ si trebuie sa incheiati un contract de voluntariat.
2. Pentru asta cititi Legea voluntariatului nr.195/2001.
3. Cititi aceasta lege aici: [ link extern ]
doresc sa prestez activitati gratuite in cadrul unui srl ? exista fundament legal pt a nu fi incadrata activitatea mea ca munca la negru ?
astept raspunsul dumneavoastra. multumesc mult.
In cadul unui SRL nu se poate desfasura activitate de voluntariat , ci numai in cadrul unui ONG sau in cadrul unei persoane juridice de drept public.
Se poate face daca activitatea se desfasoara in domenii cum sunt: asistenta si serviciile sociale, protectia drepturilor omului, medico-sanitar, cultural, artistic, educativ, de invatamant, stiintific, umanitar, religios, filantropic, sportiv, de protectie a mediului, social si comunitar si altele asemenea
Stiu ca este un topic deschis de mult, de aceea intreb: mai este valabil faptul ca se poate face voluntariat in cadrul SRL-urilor daca vorbim de activitati educationale?
Voluntariat
elena-f-b
Buna ziua,
Firma noastra incheie contracte de voluntariat ptr. formare de personal si as vrea sa stiu daca exista o posibilitate legala de a-i obliga cumva ... (vezi toată discuția)