avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract de voluntariat
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract de voluntariat

Buna seara , va rog sa imi spuneti daca un contract de voluntariat la o fundatie poate fi luat in calcul pentru vechime in munca.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 10:42, 10 Octombrie 2018
Conform Legii nr. 78 din 24 iunie 2014 privind reglementarea activităţii de voluntariat în România, art. 10 alin.(2), "Activitatea de voluntariat se consideră experienţă profesională şi/sau în specialitate, în funcţie de tipul activităţii, dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite.". Ce intelegeti prin "vechime in munca" - la prevederile carei legi va referiti? Ca eu nu stiu una care sa opereze cu aceasta notiune, intr-adevar existenta in trecut.... Va referiti cumva la "stagiul de cotizare" din legislatia de pensii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voluntariatul este considerat experienta in domeniu? ContSters129337 ContSters129337 Sunt absolventa a Facultatii de Drept 2014. Vreau sa ma inscriu la un concurs pentru un post in domeniu dar...cer acte doveditoare ale vechimii în muncă și ... (vezi toată discuția)
Voluntariatul ContSters301096 ContSters301096 Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu o informație legata de perioada de voluntariat. Vreau sa aplic la un post intr-o institutie ... (vezi toată discuția)
Contractul de voluntariat Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca daca am lucrat intr-o organizatie ca voluntar pe o perioada de 2 ani, in baza unui contract de voluntariat, acesta perioada se adauga ca ... (vezi toată discuția)