avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Activitate rauh_antoniu

Activitate rauh_antoniu

azi am fost si am vb cu primarul si nu am rezolvat nimik,acelasi raspuns l-am primit de la el.i-am zis k am vb cu un avocat si mi-a recomandat sa depun o plangere si mi-a zis k avocatii vb si ei fara sa stie despre ce e vb.apoi am sunat la bucuresti la departamentul de evidenta si mi-a zis sa depun o reclamatie prin email,ma poate ajuta cineva sa formulez acea reclamatie?multumesc anticipat
ok,va multumesc mult si o sa revin cu un raspuns la ceea ce am rezolvat.o zi buna
in prima faza ma gandesc sa-i las un mesaj mai mult prietenesc in care sa-i explic situatia pt ca primarul e o cunostinta de-a mea,am facut campanie electorala impreuna cu el si alte activitati...si daca nu ma poate ajuta atunci o sa zic ce vreau sa fac.ce credeti?
dar oare daca-i las un mesaj primarului cu faptul ca o sa-i reclam,as avea ceva sanse de reusita?
va multumesc mult dar credeti-ma k am incercat tot felul de variante si tot asa a ramas.si acum eu din cauza asta imi pot pierde si locul de munca...nu stiu ce sa mai fac
buna,e normal sa nu imi pot schimba actul de identitate expirat dak parintii mei au restante la impozitul pe apartament?