avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate Cosmin935

Activitate Cosmin935

In Hotararea pentru aprobarea normelor specifice de functionare ale asociatiilor de proprietari din municipiul in care locuiesc, este trecut clar, un termen de 5 zile de la inregistrarea cererilor/ reclamatiilor, in care presedintele asociatiei
este obligat
sa raspunda la acestea.
Desi am mentionat acest articol in cererea catre asociatie, doamna presedinte mi-a spus ca trebuie sa-mi raspunda in 30 de zile, nu in 5, dar nu a stiut sa-mi mentioneze si pe ce se bazeaza cand afirma acest lucru.
Va rog sa-mi spuneti daca gresesc eu sau dansa. Va multumesc!
Am citit Hotararea consiliului local din Municipiul in care locuiesc, in care este prezentata o grila de salarizare a administratorilor si se specifica cat la suta din aceasta suma ar trebui sa aiba presedintele si cenzorul.
Va multumesc mult pentru raspuns!
As dori sa-mi recomandati un model de cerere prin intermediul careia sa pot afla salariile fiecarui membru in parte al Comitetului executiv deoarece la avizierul asociatiei este afisata suma totala a salariilor platite membrilor Comitetului executiv, suma ce cu siguranta depaseste plafonul maxim legal ce se regaseste in"Hotararea pentru aprobarea normelor specifice de functionare ale asociatiilor de proprietari".
Mentionez ca suma este deranjant de mare raportat la grila orientativa din hotararea de mai sus, asa ca as vrea sa aflu cine si in ce masura este responsabil de acest lucru.
Orice sfat cu privire la cum ar trebui actionat in aceasta situatie va fi foarte apreciat. Va multumesc anticipat!