avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Activitate sgbd300

Activitate sgbd300

Am fost sa-mi retrag dosarul si am primit inapoi cei 7 lei, copia dupa certificat nastere si copia dupa contract vz-cump. M-au pus sa scriu pe cererea de eliberare ca mi-am retras dosarul; cererea a ramas la ei; Urmeaza sa merg la alt centru, cu alt proprietar; sa inteleg ca o sa ma gaseasca intr-o baza de date? nu pot sa inchiriez/sa ma mut in alta parte, asa cum spune ares-3?
Multumesc pentru raspuns!
Colegul meu, se pare ca are intr-adevar 7 persoane intr-o garsoniera f mica; verificarea nu s-a facut si nu se va face prea curand- din spusele doamnelor de la dlep;
Daca imi retrag dosarul si merg la alt centru cu alt proprietar, este ok sau exista prevederi in acest sens? Multumesc!
Buna Ziua,
Buletinul imi expira la inceputul anului viitor, dar tb sa plec acum din tara si am nevoie de CI cu o valabilitate mare...
Am vorbit cu un coleg sa ma ia in spatiu, eu nefiind din orasul in care lucrez.
Am depus toate actele la evidenta pop, si cand ma duc sa ridic buletinul, aflu ca se fac niste verificari suplimentare pt ca la adresa locuiesc 20 persoane (dupa spusele doamnelor de acolo).
Singurul raspuns concret pe care l-am primit a fost ca voi fi sunat sa mi se comunice o decizie; nu au stiut sa-mi spuna in cat timp voi fi sunat si ce decizii pot fi luate;
Precizez ca din mom in care am depus actele si pana acum a trecut o luna si ca la domiciliul pe care il am acum in buletin, nu mai locuieste nimeni.
Cum procedez in aceasta situatie?
Ce solutii am pentru a-mi schimba totusi CI.
Multumesc!