avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Activitate george_ro72_yahoo_com

Activitate george_ro72_yahoo_com

As dori introducerea unei actiuni civile in vederea recuperarii unei datorii de 6200 Euro de la o alta persoana fizica (pe care eu am imprumutat-o); de fapt, in vederea recuperarii celor 6200 Euro din MOSTENIREA acestei persoane fizice (care nu mai este in viata).

Sunt in cautarea unei Doamne sau a unui Domn Avocat definitiv din Bucuresti, insa in situatia in care aceasta / acesta ar fi degrevat(a) de alte responsabilitati in zilele de 26, 27 si 28 august (2014).

Precizez ca imi doresc initierea acestui demers in conditiile in care Doamna sau Domnul Avocat ar fi de acord cu negocierea unui onorariu care sa cuprinda INCLUSIV o componenta de "onorariu de succes" (in sensul incasarii de catre aparator a unui procentaj din cei 6200 Euro ce urmeaza sa fie recuperati, in plus fata de onorariul de baza pe care il vom negocia oricum).

Pot fi contactat oricand prin intermediul mesageriei private (spre a respecta intru totul Regulamentul Forumului, care prevede la art. 2.6. urmatoarele: "cererile si ofertele de consultanta se fac NUMAI prin intermediul mesageriei private"). Ulterior, intentionez sa sun eu. Cu multe multumiri anticipate.