avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat pentru actiune in instanta civila: ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat pentru actiune in instanta civila: recuperare datorie

As dori introducerea unei actiuni civile in vederea recuperarii unei datorii de 6200 Euro de la o alta persoana fizica (pe care eu am imprumutat-o); de fapt, in vederea recuperarii celor 6200 Euro din MOSTENIREA acestei persoane fizice (care nu mai este in viata).

Sunt in cautarea unei Doamne sau a unui Domn Avocat definitiv din Bucuresti, insa in situatia in care aceasta / acesta ar fi degrevat(a) de alte responsabilitati in zilele de 26, 27 si 28 august (2014).

Precizez ca imi doresc initierea acestui demers in conditiile in care Doamna sau Domnul Avocat ar fi de acord cu negocierea unui onorariu care sa cuprinda INCLUSIV o componenta de "onorariu de succes" (in sensul incasarii de catre aparator a unui procentaj din cei 6200 Euro ce urmeaza sa fie recuperati, in plus fata de onorariul de baza pe care il vom negocia oricum).

Pot fi contactat oricand prin intermediul mesageriei private (spre a respecta intru totul Regulamentul Forumului, care prevede la art. 2.6. urmatoarele: "cererile si ofertele de consultanta se fac NUMAI prin intermediul mesageriei private"). Ulterior, intentionez sa sun eu. Cu multe multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:03, 25 August 2014
Domnule george_ro72, aceasta este o cerere de servicii si topicul va fi sters.

IN toate cazurile, nu va este in interes sa faceti astfel de cereri, mai ales ca avocatnet.ro are o sectiune de cereri si oferte. Veti primi multe oferte prietenoase la prima vedere, insa neprofesioniste. De aceea ofertele nu se fac pe forum.

3 zile de munca ale unui avocat, si in timpul verii, costa destul de mult, fapt pentru care nu cred sa va fie avantajos sa doriti 3 zile pentru dv. Ce anume are a face avocatul ala timp de 3 zile, adica 24 de ore de munca, nu-mi pot imagina, este doar o recuperare de datorie; va ia o sedinta de consultanta sa explicati cazul, sa predati probele, lui jumatate de zi de munca sa redacteze si inca o sedinta sa va explice care e procedura ce urmeaza.

E absurd sa cereti 3 zile, va costa enorm si daca gasiti un avocat dispus ca azi sa fie liber urmatoarele 3 zile, undeva e o problema.
Nu va recomand onorariul de succes, va costa mai mult si interesul dv. se poate a incepe a diferi de al avocatului.
Pentru recuperare sume se poate stabili o consultatie in zilele urmatoare indicate de dvs. pentru a stabili de ce anume aveti dvs. nevoie si ca avocatul sa poata vedea actele dvs.! Onorariul, cat si modalitatea de plata le veti stabili tot atunci!
Puteti folosi bursa de servicii Avocatnet, aveti aici tutorial pentru a va lamuri cum functioneaza:
www.avocatnet.ro/content/bc#...

Si informatii:
www.avocatnet.ro/content/bc|...
:offtopic:Interventie moderator
Avand in vedere ca in forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde iar cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private , pe langa cele aratate de @ Ares-3, mai aveti posibilitatea sa consultati Catalogul Consultanților , iar daca doriti puteti lua legatura cu colegii avocati prin intermediul mesageriei private sau prin utilizarea datelor de contact din profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...
Pentru aceste motive topicul se va inchide.
Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma spiru haret 2009- caut avocat ana-maria iacob ana-maria iacob Buna seara.As dori sa pot lua legatura cu un av. care se ocupa cu recuperarea diplomelor de la Spiru.Eu am terminat Geografia in 2009 si nu mi s-a dat ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca ang671 ang671 buna ziua, as dori sa stiu se poate sa se ocupe un avocat de legalizarea hotararii mele de divort contra cost deoarece eu am un program incarcat stiti cumva ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat cu experienta in banci gabi_con gabi_con buna ziua! Dupa cum spune si titlul, am nevoie de un avocat cu experienta in banci. Ma intereseaza: 1. CV-ul, adica experienta acestui avocat. 2. ... (vezi toată discuția)