avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legalizare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

legalizare hotarare judecatoreasca

buna ziua,
as dori sa stiu se poate sa se ocupe un avocat de legalizarea hotararii mele de divort contra cost deoarece eu am un program incarcat stiti cumva cam cat ar costa?
poate imi recomandati pe cineva.
va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 13 Decembrie 2015
1. Puteti apela la un avocat sa va ajute la legalizarea hotararii judecatoresti respective.

Veti plati taxa judiciara de timbru - 5 lei pentru fiecare exemplar de copie - plus onorariul avocatului.

2. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.

www.avocatnet.ro/content/con...
www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor colegi din timisoara Mihaela Hornea Mihaela Hornea am nevoie de un avocat din timisoara in vederea discutarii unei spete. (vezi toată discuția)
Avocat recuperare creante rome rome Asociatie de proprietari din Bucuresti dorim un avocat pentru actionarea in judecata a unor restantieri (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat riccardojunior riccardojunior Am nevoie de un avocat specializat in fraude in Bucuresti ???? (vezi toată discuția)