avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate Alina_Florea

Activitate Alina_Florea

@cyan, ai dreptate, am avut eu un alt fel de logica... cumperi acum dintr-un supermarket 3 produse si mergi peste 1 ora la alt supermk, iei aceleasi produse si la casa scoti tacticos bonul din geanta si le ai la dublu exemplar la pret de unul :)
Nu, de aste se aplica si procedura sigilarii sau etichetarii produselor in mometul intrarii in magazin. Sincera sa fiu umblu tot timpul cu sticla de apa plata de 1/2 de la mine, dar nu am uitat niciodata sa trec pe la paza sa o eticheteze... Ca sa nu mai zic cand ai ditamai bagajul...

La Lidl intr-adevar o mare indiferenta, n-au nici spatiu pentru bagaje, n-ai cui sa le arati... ma rog, functioneaza perfect monitorizarea, presupun...
cyan a scris:

Ideea este ca un client poate intra fara produse de cate ori vrea in magazin avand asupra lui un bon de achizitie (de la acelasi magazin sau altele) si sa justifice ca are bon!

Ce trebuie sa faca magazinul in acest caz? Sa lase clientul sa plece cu produsele ptr ca are bon?

Ideea este ca pe bon este trecuta data si ora, deci nu poti sa mergi cu bonul de ieri (nici cu cel de azi) sa justifice anumite produse sustrase in ideea evitarii platii...

Buna seara,
Avand in vedere situatia urmatore : doar sotul are stabilit domiciliul in aria de circumscriptie a unei anumite scoli, sotia avand domiciliul pe alta adresa (sotii au in proprietate 2 locuinte, sotia nu si-a schimbat domiciliul in momentul mutarii) exista vren impediment in inscrierea copilului in clasa pregatitoare din scoala in circumscriptia careia este cuprins domiciliul sotului? Este nevoie sa isi schimbe si sotia domiciliul de pe cartea de identitate?
Va multumesc!
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca stiti cumva care este grila de salarizare pentru functia de inspector clasa I grad profesional superior, in cadrul unei Primarii... (ma intereseaza in vederea participarii la un concurs, stiu ca salariile sunt mici dar macar sa vad daca sunt mult sub asteptarile mele)
Va multumesc!
Buna ziua,
Care este numarul maxim de zile de concediu medical pentru ingrijire copil cu diagnostic bronsita acuta? Multumesc!