Sunt divortata din luna mai anul acesta iar tatal copilului nu mi-a platit oficial pensia alimentara decat din luna septembrie anul acesta. As dorii sa obtin procura pentru a parasii tara dar el nu mi-o acorda, in conditiile in care nu isi vede copilul cu lunile locuind la 5 minute distanta de noi.ce solutie exista sa pot obtine procura?
Multumesc anticipat!
As dori cateva informatii cu privire la o mostenire. Mama mea a decedat acum 18 ani, iar tatal meu s-a recasatorit dupa doi ani cu o alta femeie care avea o fetita dintr-o relatie anterioara. Inainte de a se casatori cu mama mea el avea o casa de proprietate dobandita de la bunicii mei. Impreuna cu mama au cumparat un apartament. Anul trecut am facut dezbaterea mostenirii dupa mama si am vrut sa ii cumpar partea tatalui pentru a putea ramane eu in apartament impreuna cu familia mea, lucru cu care el nu a fost de acord. Acum este el cel care vrea sa vanda, dar eu nu mai sunt de acord, in momentul de fata amenintandu-ma ca ma va da in judecata. Intrebarea mea este: care sunt consecintele refuzului meu, poate face ceva fara semnatura mea, imi poate cere partajul?