avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate AdiT

Activitate AdiT

Intr-adevar, sunt societati specializate, dar art. 1 litera e din legea 329, zice:...asigurarea protecţiei împotriva scurgerii unor informaţii din SFERA VIETII PRIVATE sau a activităţii agenţilor economici care doresc să păstreze confidenţialitatea acestora. IAR ART 13 LIT b) interzice detectivilor sa faca investigatii cu privire la activitatea persoanelor, desfăşurată permanent ori temporar, cu orice titlu, în interesul autorităţilor publice, instituţiilor sau altor persoane juridice de interes public ori în serviciile de interes public;
sa inteleg, ca nu incalca prevederile legii 329/2003?
Multumesc anticipat!
Societatile specializate de detectivi particulari pot incheia un contract cu primariile, privind depistarea camerelor si a microfoanelor ascunse?(legea 329/2003; normele de aplicare 1666/2004)
Răspuns la discuția Profesii Libere-angajati!!!
Ordonanța de urgență nr.44/2008 privind desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale, modificată și completată prin Ordonanța de Urgență nr.38/ 2009.
Legea 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată și modificată.
Profesiile Libere( in mod special).

Multumesc anticipat!
Ce prevede noul act normativ cu privire la profesiile libere-au dreptul sa angajeze?

Da domnule Lascoschi, cei cu care voi lucra, sunt atestati de Inspectoratul de Politie Judetean.
Imi cer scuze, c-am raspuns tarziu!
Va rog, daca se poate, sa ma indrumati sa inchei o asemenea conventie!
Multumesc anticipat!
Se pot incheia contracte de munca pe cateva zile?
Ce v-am relatat, s-a intamplat in iunie 2014. Acum, am o speta care necesita mai multi detectivi, si nu stiu cum sa-i folosesc d.p.d.v legal. Dupa cateva luni de somaj, am si eu un caz, si sunt impiedicat de asta...
Multumesc pt. raspuns!
Vreau sa mentionez faptul ca, am trimis dosarul de licentiere la Inspectoratul General al politiei Romane; Comisarul, care se ocupa de activitatea privata de investigatii, mi-a sugerat sa modific in statut, articolele care fac referire la angajati, spunandu-mi ca, eu, fiind Sef de Cabinet( nu de agentie), n-am voie sa angajez, mentionandu-mi: "De-asta e Cabinet si nu Agentie"!
URGENT!
Vreau sa stiu ce act normativ, interzice Cabinetelor Individuale de Detectivi Particulari, sa faca angajari ( detectivi cu atestat), iar Agentiilor de Detectivi Pariculari, nu interzice!
P.S. Legea 329/2008 art. 15 lit e, permite angajarea...
Cabinetele Individuale=profesii liberale
Multumesc anticipat!