Buna ziua.
In situatia in care angajatorul mi-a refuzat incetarea CIM cu acordul partilor, ce trebuie sa fac pentru a inceta CIM cu respectivul angajator?
Va multumesc.
Dar va trebui sa merg la munca pana cand se va emite decizia de incetare a contractului?
Presupun ca in mod normal ar trebui sa ma anunte in momentul in care primeste decizia de incetare, dar in caz contrar cum aflu , astfel incat sa ma incadrez in cele 30 de zile termen?
In acest moment va trebui ca eu sa nu semnez demisia (pentru ca nu sunt de acord cu ea) si sa astept decizia de desfacere a contractului de munca si ulterior sa contest decizia in instanta.
Pana in momentul in care va veni decizia de desfacere a contractului, eu am obligatia de a ma prezenta la serviciu?
Sefa mi-a spus sa ma duc maine la salon sa imi plateasca o diferenta de bani si sa semnez ceva (presupun ca demisia). In nici un moment nu a precizat nimic despre o cercetare. Cand i-am spus inclusiv sa imi verifice poseta, a spus ca ea nu sta sa faca politie.
Buna ziua.
In seara aceasta am fost concediata pe motiv ca am furat din salonul in care lucrez, mai exact un luciu de buze al unei colege si cateva materiale folosite in salon. Este destul de clar ca nu am furat absolut nimic din salon si as vrea sa stiu cum pot proceda in acest caz, pentru ca sincera sa fiu chiar nu pot lasa ca acest lucru sa imi strice imaginea in fata clientilor pe care i-am avut si mai ales fata de viitorii angajatori.
Va multumesc mult pentru ajutor.