avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Activitate octavian12

Activitate octavian12

In CF este trecut pod cu 1 incapere,am rationat logic cand am spus ca a fost compartimentat fara autorizatie.daca era compartimentat in baza unui proiect/cu autorizatie presupun ca in CF figura compus din baie,bucatarie camera de zi,nisa de dormit...etc.
in documentele Asociatiei de proprietari figureaza necompartimentat.insa ei spun ca este compartimentat de la darea in folosinta anul 2000.
va multumesc mult
Buna ziua,as dori sa achizitionez un apartament situat in pod.in cartea funciara este trecut ca si:
adresa:strada: x x x numarul: x x x apartament numarul 35
apartament numarul 35 in pod compus din pod cu 1 incapere,cu suprafata 72.55 mp,PIC 8.71/100,teren in proprietate...etc
intrebarea mea este:
1) se poate optine adresa pentru buletin pe aceas CF? imi va face cineva buletin cu aceasta adresa?
2)momentan apartamentul are inauntru baie bucatarie dormitoare ...tot ce trebuie.compartimentat fara autorizatie de constructie banuiesc din moment ce nu apar in CF.are toate utilitatile necesare,racord la gaz,apa,canal si energie electrica.se poate face un proiect si aplicat pentru o autorizatie de constructie/compartimentare si ulterior modificat in CF?asta presupune modificarea destinatiei apartamentului?

va multumesc mult