avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Adresa pentru buletin/modificare destinatie apartament
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Adresa pentru buletin/modificare destinatie apartament

Buna ziua,as dori sa achizitionez un apartament situat in pod.in cartea funciara este trecut ca si:
adresa:strada: x x x numarul: x x x apartament numarul 35
apartament numarul 35 in pod compus din pod cu 1 incapere,cu suprafata 72.55 mp,PIC 8.71/100,teren in proprietate...etc
intrebarea mea este:
1) se poate optine adresa pentru buletin pe aceas CF? imi va face cineva buletin cu aceasta adresa?
2)momentan apartamentul are inauntru baie bucatarie dormitoare ...tot ce trebuie.compartimentat fara autorizatie de constructie banuiesc din moment ce nu apar in CF.are toate utilitatile necesare,racord la gaz,apa,canal si energie electrica.se poate face un proiect si aplicat pentru o autorizatie de constructie/compartimentare si ulterior modificat in CF?asta presupune modificarea destinatiei apartamentului?

va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:50, 28 August 2014
Topicul dv contine afirmatii contradictorii
Initial afirmati ca apartamentul este inregistrat la cartea funciara,ulterior reveniti cu precizarea compartimentat fara autorizatie de constructie
Daca nu ar fi existat autorizatie de constructie,spatiul modificat in apartament nu ar fi fost notat la OCPI
Bransarea la utilitati,la gaze ,nu este legal posibila in lipsa unui proiect
Puteti clarifica aspectele in urma contactarii presedintelui de asociatie care ar trebui sa detina in evidenta copii ale documentatiei executarii modificarii spatiului
In CF este trecut pod cu 1 incapere,am rationat logic cand am spus ca a fost compartimentat fara autorizatie.daca era compartimentat in baza unui proiect/cu autorizatie presupun ca in CF figura compus din baie,bucatarie camera de zi,nisa de dormit...etc.
in documentele Asociatiei de proprietari figureaza necompartimentat.insa ei spun ca este compartimentat de la darea in folosinta anul 2000.
va multumesc mult
in cartea funciara este trecut ca si:
adresa:strada: x x x numarul: x x x apartament numarul 35
apartament numarul 35 in pod compus din pod cu 1 incapere,cu suprafata 72.55 mp,PIC 8.71/100,teren in proprietate...etc

Este suficient. Este inregistrat in cartea funciara, are numar, nu au importanta compartimentarea, utilitatile etc. si autorizatiile sau lipsa lor. Dumneavoastra trebuie sa aratati la Evidenta doar actul de proprietate, nimic in plus.
octavian12 a scris:

in documentele Asociatiei de proprietari figureaza necompartimentat.insa ei spun ca este compartimentat de la darea in folosinta anul 2000.

Verificati temeinic,inregistrarile din cartea tehnica a constructiei,unde se inregistreaza succesiv si cronologic toate interventiile aduse la proprietatea individuala si comuna pe intreaga perioada de utilizare a constructiei
In temeiul L nr 230/2007
art 10 Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si,la cerere ,au acces la orice document al acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de identitate pe locuinta etaj mansarda Ana54321 Ana54321 Buna. Vreau sa achizitionez un apartament la etajul 7/7 (trecut pt CF etaj mansarda) Apartamentul l-am gasit printr-o agentie care intermediaza vanz-cump. ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament Marya.M Marya.M Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament si am facut antecontractul cu avansul de 15%, ,urmeaza sa i iasa cf ul in noiembrie,dar eu am ... (vezi toată discuția)
Modificare cf uscatorie/pod in apartament hernancattaneo hernancattaneo [b]Buna ziua[/b], am achizitionat in 2019 un pod/mansarda unui bloc care este transformat intr un apartament foarte frumos. In CF apare etaj Pod , Uscatoria ... (vezi toată discuția)