cand am cumparat terenul nu stiam de legea ce priveste pasunea, ca faceam demersurile inainte sa fac actele de cumparare. La cum a aratat mi-a placut si l-am cumparat. Acum sper doar in adeverinta de la primarie!
terenul de care vb are in jur de 5000mp, langa este o livada de pruni, pe teren urme ca a fost o livada mica tot de pruni, mai jos livada parasita,....asa am zis si eu dar una cred ca scrie in actele oamenilor si alta este realitatea, multi nu au actele puse la punct, au luat bani si de la APIA si atunci cred ca au trecut terenurile cum a fost mai usor! Ideea e ca in actul de propietate scrie clar Pasune. Acum sper in singura portita esteadeverinta de la primarie in care sa scrie ca la 1 ian 2007 era trecut altfel decat pasune.
detin de curand un teren incadrat ca pasune, l-am cumparat paraginit si plin de spini, nu a mai fost folosit ca pasune (daca asa a fost) de foarte mult timp, pe locatie se afla si o veche livaada de pruni neingrijita, zona, greu accesibila. Intentionez sa fac acolo o gradina familiala de legume si cativa pomi fructiferi, sa pun cartofi, etc. Cat de stufoasa este legea referitor la pasune, atunci cand vreau acolo o gradina, o rasadnita?