avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters329449

Activitate ContSters329449

Un an??? :( Chiar nu se poate face nimic de catre avocat pt a precipita termenul?? Deja au trecut doua luni de cand astept sa aflu prima infatisare.
Procura desemneaza explicit pe dna avocat ca imputernicita, si nu pomeneste pe niciun rand cabinetul de avocatura. Prin urmare intreb: daca onorariul s-a primit, ( de catre cabinet si implicit de catre dna avocat) iar cea imputernicita sa ne reprezinte pe mine si sotul meu ( pentru ca ambele procuri o desemnau pe dansa) este dna avocat, nu este obligatia legala a dansei de a duce la bun sfarsit acest caz, indiferent daca mai colaboreaza cu acel cabinet sau nu??

Da, contractul este semnat cu respectivul cabinet, prin avocat x-lescu. Asadar, dumnealui ne poate reprezenta in proces, fara nicio problema, si fara a fi nevoiti sa mai facem alte procuri??

Nu pot sa cred.. Intr-un final, cand in sfarsit aflasem nr de dosar, acum am primit de la avocata imputernicita, un e-mail in care ma informeaza ca nu se mai poate prezenta in divortul meu si al sotului, deoarece contractul dumneaei cu acel cabinet de avocatura cu, care colabora, a incetat la 09-09/2014, exact dupa o zi de la ultima modificare a dosarului. Luand legatura cu seful cabinetului, imi spune ca dna avocat a fost data afara, dar ca ma va reprezenta el in proces. Este posibil acest lucru, doamnelor/domnilor ce cunoasteti astfel de aspecte? Poate seful cabinetului, sa reprezinte un client a carui imputernicit era unul din avocatii colaboratori si nu dumnealui in persoana? Colac peste pupaza, cautand peri despre serviciile acestui cabinet, am inghetat complet afland cate persoane au fost ''duse cu presul'' de catre acest cabinet'', numai si numai critici, oameni incredibili de furiosi pentru bani si timp pierdut. Astept primul termen a procesului, iar daca acest domn se dovedeste a fi asa cum zeci de oameni l-au descris, urmatorul avocat pe care-l voi angaja va fi pentru a-i da cabinetul in judecata.
Sa dea Dumnezeu sa fie asa, va multumesc foarte mult pt raspunsul dvs promt!
Buna seara. Am imputernicit o dna avocat din Bucuresti sa ma reprezinte in divort in Romania, eu fiind stabilita in strainatate. Divortul este de comun acord, ambii soti i-am trimis dnei imputernicire pt a ne reprezenta in instanta. Am platit deja onorariul cerut, contractul de colaborare a fost semnat, dupa care mi-a comunicat ca '' a trimis'' cererea in instanta, iar pana la aceasta data ( de pe 10 august pana pe 27 august), mi-a spus ca nu a primit niciun raspuns cu data primei infatisari la divort. Este posibil asa ceva?? Pot trece 2 saptamani ca instanta sa dea primul termen?? Din cate stiu, primul termen se comunica in ziua depunerii cererii.. Ma gandesc, fiind vorba de judecatoria Bolintin Vale, iar dna avocat din Bucuresti, sa dureze mai mult?? Si nu am inteles ce inseamna '' cererea este trimisa'', nu e normal sa o depuna dumneaei personal in loc sa o trimita? Se poate trimite prin...posta??Va intreb pe dvs, domnilor avocati, pentru ca dansa spune ca este in vacanta de o saptamana si nu-mi raspunde la indoielile mele. Sunt atat de ingrijorata...imi este teama de o frauda :( Dvs, ce parere aveti?