avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Activitate ioana_julieta

Activitate ioana_julieta

Răspuns la discuția Copil lovit cu bata de baseball
MULTUMESC
Răspuns la discuția Copil lovit cu bata de baseball
La examen ct se pune in evidenta a oaselor proprii nazalein dr. fara deplasare, se fixeaza piramida nazala in atela metalica si benzi de leucoplast 7 zile.prezinta rinoragie fosa nazala dr. plaga taiata filtrum nazal pana in vestibulul nazal de aproximativ 2 cm edemsi echimoza paralatero nazala dr. se sutureaza plaga .... acesta este scris pe iesirea din spital ,unde a stat 3 zile necesita recuperare de 10 zile, acum urmeaza sa mergem la stomatologie ca are si un dinte rupt .va multumesc.
buna, sunt mama unui baiat minor de 13 ani ,a fost la joaca cu copii si in urma unei glume fiul meu a fost lovit intentionat cu o bata de baseball in nas si-a pierdut constiinta ,a fost nevoie de interventie chirurgicalasi in momentul de fata internat la sectia orl sub tratament.si cel care la lovit este de 13 ani . cat pot sa cer daune morale fiindca copilul meu sufera si ei nu au luat nici o masura, copilul lor se joaca si al meu sufera va rog sa-mi dati un raspuns ce si cum sa procedez , va multumesc...