buna, sunt mama unui baiat minor de 13 ani ,a fost la joaca cu copii si in urma unei glume fiul meu a fost lovit intentionat cu o bata de baseball in nas si-a pierdut constiinta ,a fost nevoie de interventie chirurgicalasi in momentul de fata internat la sectia orl sub tratament.si cel care la lovit este de 13 ani . cat pot sa cer daune morale fiindca copilul meu sufera si ei nu au luat nici o masura, copilul lor se joaca si al meu sufera va rog sa-mi dati un raspuns ce si cum sa procedez , va multumesc...
Trebuie sa ne scrieti ce leziuni a suferit, cate zile de ingrijiri medicale au fost necesare pana la vindecare si daca au fost urmari (estetice, functionale, etc.). Din ceea ce ne scrieti e greu sa va dam o parere cat de cat intemeiata.
La examen ct se pune in evidenta a oaselor proprii nazalein dr. fara deplasare, se fixeaza piramida nazala in atela metalica si benzi de leucoplast 7 zile.prezinta rinoragie fosa nazala dr. plaga taiata filtrum nazal pana in vestibulul nazal de aproximativ 2 cm edemsi echimoza paralatero nazala dr. se sutureaza plaga .... acesta este scris pe iesirea din spital ,unde a stat 3 zile necesita recuperare de 10 zile, acum urmeaza sa mergem la stomatologie ca are si un dinte rupt .va multumesc.