avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Copil lovit cu bata de baseball
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Copil lovit cu bata de baseball

buna, sunt mama unui baiat minor de 13 ani ,a fost la joaca cu copii si in urma unei glume fiul meu a fost lovit intentionat cu o bata de baseball in nas si-a pierdut constiinta ,a fost nevoie de interventie chirurgicalasi in momentul de fata internat la sectia orl sub tratament.si cel care la lovit este de 13 ani . cat pot sa cer daune morale fiindca copilul meu sufera si ei nu au luat nici o masura, copilul lor se joaca si al meu sufera va rog sa-mi dati un raspuns ce si cum sa procedez , va multumesc...
Cel mai recent răspuns: ioana_julieta , utilizator 11:43, 29 August 2014
Trebuie sa ne scrieti ce leziuni a suferit, cate zile de ingrijiri medicale au fost necesare pana la vindecare si daca au fost urmari (estetice, functionale, etc.). Din ceea ce ne scrieti e greu sa va dam o parere cat de cat intemeiata.
~ Conținut șters la cerere ~
La examen ct se pune in evidenta a oaselor proprii nazalein dr. fara deplasare, se fixeaza piramida nazala in atela metalica si benzi de leucoplast 7 zile.prezinta rinoragie fosa nazala dr. plaga taiata filtrum nazal pana in vestibulul nazal de aproximativ 2 cm edemsi echimoza paralatero nazala dr. se sutureaza plaga .... acesta este scris pe iesirea din spital ,unde a stat 3 zile necesita recuperare de 10 zile, acum urmeaza sa mergem la stomatologie ca are si un dinte rupt .va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 31 August 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
MULTUMESC
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pretenti adimarius adimarius Am un baiat de 13 ani, asta vara inainte de a implini 13 ani sa jucat cu alti baieti de varsta apropriata in parc. Unu dintre copii cu care se juca la scuipat ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizică AndreiAndrei123 AndreiAndrei123 Buna seara Am avut un incident cu un betiv minor si mi-am scos certificat medico-legal. As vrea sa stiu si eu care sunt masurile care se pot lua de aici in ... (vezi toată discuția)
Lovire,medicina legala gabriel1980 gabriel1980 Buna ziua.Acum trei saptamani,am oprit in fata casei fratelui meu pentru a-l intreba ceva,nefiind in relatii foarte bune cu el si sotia lui.oprind in fata ... (vezi toată discuția)