Buna ziua.Acum trei saptamani,am oprit in fata casei fratelui meu pentru a-l intreba ceva,nefiind in relatii foarte bune cu el si sotia lui.oprind in fata casei lui( nu am intrat in curte) am vrut sa vorbesc cu fratele meu anumite aspecte cu privire la noi,iar dupa ce s-au adresat cu ceva injurii la adresa mea,sotia lui mi-a tras cu o piatra destul de mare in cap.Am fost la medicul legist,am un certificat medico -legal in care scrie ca"prezinta excoriatii,echimoze,tumefactie,plaga contuza,fractura cu deplasare oase proprii nazale,plaga suturata sprancenar cu lungime de cca. 6 cm,etc.Dpdv medico-legal necesita 14-16 zile ingrijiri medicale pt. vindecare".Am stat de vorba cu fratele cu privire la certificatul medico-legal,iar el mi-a spus ca ma da in judecata pt.violare de domiciliu( adica am intrat eu in curtea lui) .Precizez ca atunci cand am primit piatra in cap nu eram in curte la el(eram pe spatiul public,in fata portii lui),si nici nu a fost cineva de fata in acel moment( cu toate ca el spune ca era cineva ascuns pe dupa un gard din vecini) .Intentionez sa o actionez in instanta pe cumnata mea pentru lovire,dar fara martori cred ca e mai greu.Ce sfaturi imi puteti da in acest sens? Va multumesc.
Fie depuneţi plângere penală, ataşând certificatul medico-legal,şi constituindu-vă parte civilă, fie acţionaţi în civil .Într-adevăr, este cam greu fără dovezi, însă părerea mea este că nu ar trebui să lăsaţi aşa lucrurile. Dacă fratele dvs. afirmă că există un martor, persoana ascunsă după gard, poate a văzut şi când aţi fost lovit, şi nu doar când aţi pătruns în curte.
Probe noi?
dia2120
intr un dosar penal pt talharie am contestat un certificat medical de 17-18 zile cu diagnostic TCF,contuzie orbita dreapta,fractura piramida nazala,solicitand ... (vezi toată discuția)