Nu am apelat la un avocat nu pentru a salva maruntisul ci pentru ca nu am avut suficienta experienta sa realizez de existenta acestor riscuri. Eu nu cred ca are ipoteti riscul e prea mare tipul construieste 3 blocuri in zona unde am cumparat eu si alte 3 in alta parte va dati seama ca el vrea sa vanda nu sa adune o groaza de ipoteci pe blocurile in constructie. Mai mult de atat nu a prezentat nici o clipa intentia de a amana achizitia ba mai mult de a grabi.
Din raspunsul dumneavoastra inteleg ca nu ar trebui sa caut o clauza anume in contractul final legata de spatiile comune, Gresesc? Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra.
Buna ziua,
Am o intrebare in urma unu sfat primit de la o persoana pe "fuga"
Achizitionez un apartament s-a facut un precontract cu un avans de 10000E, Apartamentul este intr-un bloc nou construit cu proprietarul ( firma de constructii)
Sfatul primit este " ai grija la semnarea contractului cu mijloacele comune ( casa scarii sau alte mijloace comune) pentru ca daca firma de constructii intra in insolventa risti sa vina banca sa iti sigileze usa". Exista acest gen de risc? si daca da ce clauze trebuies stipulate in contract pentru a evita acest gen de probleme. semnarea contractului va avea loc saptamana viitoare.
Va rog mult sa ma ajutati cu aceasta chestiune.
Multumesc anticipat