Am avut un accident de masina fiind lovita din spate de un alt autoturism. M-am aflat pe un drum secundar si vroiam sa ma deplasez spre dreapta.Am semnalizat dreapta am avut semnul cedeaza trecere si m-am incadrat pe banda de mers pe drumul principal.Am mers cativa metri cca 7 metri si am fost lovita din spate de un autoturism care circula pe drumul cu prioritate.Mentionez ca eu am intrat in intersectie vazand ca un camion semnalizeaza dreapta pe strada secundara unde ma aflam si eu si alta masina nu am vazut.Constarea politiei a fost urmatoarea sunt vinovata pt ca nu am acordat priortate pt masina care circula pe drumul cu prioritate si retinerea permisului pt 60 de zile. Mentionez ca pe acel drum public viteza de mers este de 50 km/ora.Nu s-au facut nici o masuratoare nici un martor doar declaratiile conducatorilor auto si procesul verbal al politiei.Avarierile masinilor este destul de mare. Eu am fost lovita pe drum principal nu in intersectie.Mentionez ca firma de asigurari nu a fost de acord cu intelegerea amiabila declarand ca cel care a intrat in spatele masini e vinovat nu eu. Astept un raspuns.Va multumesc mult