Buna ziua, am luat doua serii de numere rosii, pe 29 luna asta imi expira, pot sa merg vineri sa le schimb? masina nu e trecuta pe numele meu, daca iau buletinul persoanei respective pot sa fac ceva? sau treb sa mearga neaparat persoana in cauza, adica proprietarul masinii, multumesc!
Doamna Simona, eu mai am un dosar penal tot pentru conducere cu permisul suspendat, pe acesta il am la Pitesti si inca nu s-a rezolvat , nu s-a facut audierea la procuror , nu am primit nimic inca , acest dosar mi s-a intocmit prima data , la cel de-al doilea este pronuntarea de mai sus cu 6 luni. La acela pot primi direct condamnare cu executare? mentionez ca am marturist faptele, iar atunci can d-a intamplat asta a mai luat si o femeie la ocazie. Ce sa fac? sa fac recurs la dosarul penal cu 6 luni ? Va multumesc
În baza art. 86 alin. 2 din OUG nr. 195/2002 si art. 13 V.C.p., condamnă pe inculpatul ........, la pedeapsa de 6 luni pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II-a şi b V.C.p., pe durata executării pedepsei principale şi în condiţiile prevăzute de art. 71 V.C.p.. În baza art. 81 Cod penal dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei aplicată inculpatului pe o durată de 2 ani si 6 luni reprezentând termen de încercare potrivit art. 82 Cod penal. În baza art. 71 alin. 5 C.p. suspendă executarea pedepsei accesorii pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii. Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 Cod penal privind revocarea suspendarii conditonate a executarii pedepsei aplicate in cazul savarsirii cu intentie a unei noi infractiuni in cursul termenului de incercare. În baza art. 274 alin. 1 C.p.p. rap. la art. 272 alin. 1 C.p.p. obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept deapel la Curtea de Apel Craiova în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 04.11.2014.
Document: Hotarâre 943/2014 04.11.2014
Ce inseamna asta? sa imi eplice cineva pe intelesul tuturor, va multumesc