Inaca odata multumesc pentru raspunsuri si inca mai astept raspunsuri la unele intrebari.
La momentu respectiv nu am crezut ca e ceva ilegal, atata timp cat eu nu eram implicat in procesul de evaluare( notare) a elevului. Ea vorba de meditatii la o alta disciplina, nu la cea care predau eu si tind sa cred ca nu un elev a facut plangerea. Pana acuma nu am fost chemat, si printre curiozitati era intrbarea ,, ma poate cita doar ca sa-mi spun parea, fara sa aiba probe, sperand ca eu sa recunosc ceva?"
Tot nu am inteles
Daca ma cheama ca invinuit am acces la declaratiile martorilor?
Multumesc pentru raspunsuri. Totusi daca nu un elev a fost cel ce m-a reclamat, ci un coleg de breasla, si elevii au declarat ca nu au fost obligati sa faca meditatii, sau ca nu stiu nimic, ma vor chema si pe mine?
Revin cu o intrebare : Daca in urma cercetarii nu apar probe, ce sanse mai am sa fiu chemat la audieri ?
In cazul pe care il spuneti dumneavostra ce pot risca domnule Patrascu ?
Inainte de a da declaratia mea pot sa stiu ce au declarat ceilalti?
Are voie avocatul la probe din dosar ? S
Sau doar trebuie sa relatez eu ce s-a intamplat ?
De la copiii care au fost sa dea declaratie am aflat. Probabil ca voi fi si eu chemat. Cine stie poate mai cerceteaza ceva nu stiu...Dar de faptul ca au fost audieri stiu, nu eu am intrebat(nici nu ma gandeam la asta - stiu ca se fac meditatii dar nu am mai auzit cazuri - poate am suparat-o pe doamna de franceza ...) copiii mi-au spus ca au primit ciatie pt cazul ...
Suma este infima pana in 1200 lei. (cat credeti ca pot aduna din cateva sedinte de pregatire facute). Dat fiind acest lucru ce anume mi se poate intampa?
Nu am luat bani nimanui sa il trec clasa copii au promovat toti si la toate clasele unde predau fara exceptie. Cei cu care am facut eu pregatire, au trecut la franceza, unde nu sunt eu profesor. Repet - eu sunt profesor de engeza, iar doamna profesoara de franceza nu stia ca elevii au facut pregatire la mine. Dupa ce s-a terminatanul scolar, copii au inceput sa primeasca citatie.
De ce anume pot fi acuzat?
Daca ma cheama sa dau declaratii am acces la declaratiile celorlalti?
Pot afla cine a facut plangerea?Daca da cum ?
Multumesc.Nu e vorba de ajutor la examen, ci numai ceea ce am scris in primul mesaj - adica meditatii a o alta disciplina , alta decat cea pe care o predau , dar la elevi la care sunt prof la clasa.
Dar daca imi scot certificat de libera practica imi pot declara venitul din urma?
Va multumesc pt raspuns.
Eu inca nu stiu clar care este acuzatia si cine a facut-o(am aflatasta de la un copil care a fost chemat - eu nu am fost chemat inca).Se poate afla acest lucru?
Exista posibilitatea interpretarii pretinderii de bani in vederea promovarii la disciplina pe care o predau(desi, mentionez ca nu am niciun corigent la nicio clasa)?Daca da ce sanctiuni sunt prevazute?
Cu avocatul pot sa ma prezint de la prima chemare ?
Eu ce suma trebuie sa returnez - toata suma?