La fel mi-au spus si anumite persoane pe care le-am intalnit la sectie, dar unii spuneau ca pentru 12 lei sigur nu o sa patesc nimic, altii imi spuneau sa rezolv cu cei de la magazin ca altfel e mai rau, si chiar ma sfatuiau sa imi fac rost de un avocat... chiar este nevoie de avocat? Si in medie in cat timp se face infatisarea in fata procurorului?
SI este prima abatere, ne avand dosar penal. Si prosusul nu l-am achitat si nici contraventia aceea impusa de magazin nu am platit-o. Considerati ca ajuta sa fac acest lucru? Si daca se retrage plangerea, dosarul merge mai departe?
Buna ziua, am fost prins furand din supermarket o baterie in valoare de 12 lei. Mi s-a dat optiunea sa platesc produsul si o contraventie de 150 de lei, bani pe care nu i-am avut. Si am spus ca pot sa sun un prieten sa mii aduca. Dar dansii au sunat la politie in schimb. am fost dus la sectie si mi s-au luat amprente si declaratii si poze. acum as dori sa stiu daca exista vrea cale prin care sa conving domnii de la supermarket sa isi retraga plangerea, si daca ar ajuta cu ceva acest lucru? Astept cu cea mai mare frica raspunsuri.