avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din supermarket

Buna ziua, am fost prins furand din supermarket o baterie in valoare de 12 lei. Mi s-a dat optiunea sa platesc produsul si o contraventie de 150 de lei, bani pe care nu i-am avut. Si am spus ca pot sa sun un prieten sa mii aduca. Dar dansii au sunat la politie in schimb. am fost dus la sectie si mi s-au luat amprente si declaratii si poze. acum as dori sa stiu daca exista vrea cale prin care sa conving domnii de la supermarket sa isi retraga plangerea, si daca ar ajuta cu ceva acest lucru? Astept cu cea mai mare frica raspunsuri.
Da, ajuta sa isi retraga plangerea dar nu cred ca o vor face.
Oricum nu veti ajunge dupa gratii din acest motiv.
Stati linistit si nu mai repetati...
In primul rand trebuie achitat prejudiciul. Apoi se va lua in considerare atitudinea dvs. in fata organelor de cercetare penala si daca sunteti la prima abatere sau nu. Ati furat dintr-un supermaket...
De repetat nici nu se pune problema. Si daca nu ajung dupa gratii ce fel de sanctiuni pot primi si as dori sa stiu daca pot fi trecute in cazier.
Daca partile se impaca (dvs. cu reprezentantii supermarketului respectiv), aceasta inlatura raspunderea penala, ceea ce inseamna ca nu veti raspunde din punct de vedere penal, aica nu veti avea cazier! In caz contrar, mergeti pe procedura comuna, putand ajunge chiar in fata instantei sau dosarul se poate finaliza la Parchet!
SI este prima abatere, ne avand dosar penal. Si prosusul nu l-am achitat si nici contraventia aceea impusa de magazin nu am platit-o. Considerati ca ajuta sa fac acest lucru? Si daca se retrage plangerea, dosarul merge mai departe?

Alte discuții în legătură

Furt din magazin martensftw martensftw Salut am 20 de ani , azi am fost intr-un magazin am furat de 536.66 lei in incinta mall-ului Afi Palace .am intrat in magazin am bagat in ghiozdan hainele , ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin malinap malinap Buna seara, in decembrie am sustras din magazin doua coliere in valoare de 111 lei. Regret enorm ceea ce am facut, nu am gandit pe moment. Produsele au fost ... (vezi toată discuția)
Furt calificat newguy98 newguy98 Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu o problema. Am aproape 50 de ani, si am sustras dintr-un supermarket un produs in valoare de 9 RON, m-au prins, au ... (vezi toată discuția)