avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate Boris123

Activitate Boris123

Răspuns la discuția Concediere din motive proprii
1. Concedierea a fost din motiv propriu(necompetenta angajatorui si prestarea serviciilor neprevazute conform contractului de munca)am fost angajata in perioada de vara,luna iunie2013(eram angajata ca consultant vinzator la piata de mobila dar eram nevoita sa fiu si hamal si spalatoreasa )
2. Eu singura am cerut concediere.
3. Inainte de concediere am lucrat o saptamina,7zile.
4. Dupa concediere nu am primit nici un act,absolut nimic,am fost doar anuntata ca peste ceva timp o sa fiu chemata pentru am ridica suma cuvenita dupa recalcule.
5. Dupa concediere nu am mai fost integrata in cimpul muncii pina in prezent.
6. Am fost sunata recent,19august 2014dupa un an de zile ca trebuie sa scriu cerere de demisie,tot in aceeasi zi19.08.2014 am scris cererea la secretariat,dupa care mau anuntat ca plata pentru servicii o sa fie recalculata si peste ceva timp o sa fiu anuntata,insa nu am mai primit nici un apel.
am fost angajata in cimpul muncii un an in urma,dupa o saptamina lucrata din proriile motive am fost nevoita sa ma concediez,angajatorul mi-a spus ca suma achitata pentru serviciile mele o sa fie disponibila peste ceva timp,a trecut un an si uite ca sunt sunata de catre sectretara ca sa vin si sa scriu cerere de eliberare abia acum,iar banii mi se vor restitui deasemenea mai tirziu,a trecut ceva timp dar iarasi nici un raspuns.As vrea sa ma informez cum sa procedez corect ,pentru a-mi apara drepturile ca muncitor si cu cum as putea cere fostului angajator compensatie pentru nerespectarea procedurei de concediere si achitare la timp...