avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate ALEXUTI

Activitate ALEXUTI

BUNA ZIUA,
DORESC SA MA ABILITEZ CA SERVICIU EXTERN INSA AM O NELAMURIRE
CONFORM
Art. 50. - (1) Cerinţele minime de pregătire în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă corespunzătoare nivelului superior, care trebuie îndeplinite în mod cumulativ, sunt următoarele:
a) absolvirea, în domeniile fundamentale: ştiinţe inginereşti, ştiinţe agricole şi silvice, cu diplomă de licenţă sau echivalentă, a ciclului I de studii universitare, studii universitare de licenţă, ori a studiilor universitare de lungă durată sau absolvirea cu diplomă de absolvire a studiilor universitare de scurtă durată;
b) curs în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, cu conţinut minim conform celui prevăzut în anexa nr. 6 lit. B, cu o durată de cel puţin 80 de ore;
c) absolvirea cu diplomă sau certificat de absolvire, după caz, a unui program de învăţământ postuniversitar în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, cu o durată de cel puţin 180 de ore.
UNDE LUCREZ ACUM DIN 2004 PANA IN PREZENTA OCUP FUNCTIA DE ECONOMIST RESPECTIV POZITIA LUCRATOR SSM DESEMNAT CU ATRIBUTII SSM STIPULATE SI IN FISA DE POST.
PUNCTUL B SI C LE INDEPLINESC INSA LA PUNCTUL A AM O PROBLEMA
DACA URMEZ CURSURILE UNUI MASTER IN INGINERIA SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA (POLITEHNICA) INDEPLINESC SI CONDITIILE PUNCTULUI A?
MULTUMESC