Buna ziua, trec direct la subiect
In anul 2015 am avut un accident rutier. la ora 12 am facut asigurarea pt masina iar cateva ore mai tarziu... am incercat sa evit un dobitoc care dadea cu spatele..am tras stanga de volan din instinct...si l am lovit pe cel din STANGA.
Asigurarea mea nu a putut sa despagubeasca deoarece intra in vigoare de ziua urmatoare, am incercat sa ii platesc omului paguba,sau sa mergem ziua urmatoare la politie,nu a vrut, a zis ca o face pe casco.
Anul trecut 2016 am fost dat in judecat de firma la care omul avea casco, total de plata 27.000LEI ( DA...6000euro ,pentru o lovitura in lateral)...
Astazi am primit o scrisoare de la un executor ca trebuie sa platesc sau vor inainta cazul.
NU SUNT DE ACORD sa platesc atati bani,inteleg ..5000lei ok plateam. dar este exagerat de mult 27.000lei..
- Nu am nimic pe numele meu
- Lucrez in afara
Ce e de facut? se prescrie candva? Nu stau cu gandul ca trece datoria, dar nici sa le dau atat nu le pot da. Multumesc
Salut,plec saptmana urmatoare in turcia si cineva de acolo m a rugat sa aduc si 3-4 cozonaci de casa,o sa fie probleme la vama? se confisca? Am voie sa ii iau ?