avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Andivx

Activitate Andivx

Multumesc mult pentru ajutor si informatiile pe care mi le-ati dat. Voi incepe procedura luni. O zi buna in continuare
In acest caz va pot confirma si atesta ca platile PayPal si print-screen-urile contin informatii relevante cu legatura la natura serviciului si datele necesare. In orice caz am facut o copie cu termenii si conditiile site-ului respectiv, sursa site-ului, print-screenuri cu toate informatiile pe care le-am considerat relevante si care contin ceea ce este necesar. Eu nu am nici o expertiza in drept romanesc dar am terminat facultatea de drept englezesc, iar acum sunt la master si sunt de parere ca probele adunate pana acum sunt mai mult decat suficiente sa sustina un caz chiar si intr-o tara precum Romania.
Multumesc pentru implicare inca o data.
Nu va suparati, dar cred ca voi merge pe mana doamnei care mi-a raspuns mai devreme. Mi se pare ca dumneavoastra dati curs stereotipicului romanesc de contrariere constanta si nu vreau sa iau parte la o discutie de genul care are un potential ridicat de a degenera. Imi pare rau pentru observatie dar se scrie "vreun" si niciodata "vre-un". In lumina greselii precedente va rog sa nu va simtiti insultat de alegerea pe care am facut-o.
Multumesc pentru efortul depus si o noapte buna in continuare
Va multumesc mult pentru raspuns, aveti vreo indrumare catre un ghid despre cum as putea face asta, unul care contine informatii relevante? Iar o alta intrebare importanta pentru mine ar fi daca exista vreo posibilitate de a face plangerea respectiva din Anglia prin vreun mediu online sau prin vreun intermediar.
Multumesc anticipat.
Plata a fost facuta prin pay pal si am numele complet al persoanei respective, contul fiind pe numele dansului. Iar drept dovezi am contul facut pe site-ul respectiv care arata ca serviciul este inca in proces din data 28 iulie 2014 caruia ii pot face print-screen iar in cadrul acestuia va fi inregistrata data cand a fost facut. Pe langa alte cateva conversatii cu dansul pe facebook la anumite date si ore, inclusiv una de ieri in care imi garanta ca astazi dupa ora 5 dupa-amiaza va fi gata. Deci dovezile ar fi confirmarea de plata pay-pal, telefonul care nu a fost decodat, profilul de pe site-ul respectiv (care va fi, cel mai probabil, dezactivat de domnul respectiv curand pentru a evita o situatie in care va fi dezavantajat) si conversatiile de pe facebook de pe profilul afacerii dansului, care se intampla sa fie destul de popular, deci nu vad de ce nu ar putea fi folosite drept dovezi.
Daca imi este permis, va pot posta print-screenul, pentru a va convinge de situatie dumneavoastra.
Buna ziua,

In urma cu o luna jumatate am platit pentru un serviciu care trebuia sa fie gata in cel mult 15 zile lucratoare. De atunci incercat sa contactez persoana respectiva, desi mi-a raspuns pe facebook ma tot lungeste ca il va rezolva in curand si cand trece termenul nu se intampla nimic. Serviciul era pentru decodarea unui telefon, iar domnul respectiv profita de faptul ca stau in Anglia si presupune ca nu pot lua nici o masura impotriva dansului. I-am cerut banii inapoi de 2 ori si imi da un termen diferit de fiecare data si refuza sa imi dea banii, care in conditiile in care sunt student si lucrez in paralel, nu imi permit sa arunc 40 lire pe geam. Care ar fi posibilitatile pe care le-as avea de aici. Sunt deschis la toate canalele posibile sa il pot impiedica pe domnul respectiv din a mai face si asta altcuiva. Pot face si plangeri la OPC sau alte institutii de genul respectiv? Cu cat mai multe cu atat mai bine.
Multumesc anticipat.