Multumesc mult pentru raspuns,problema este ca parintii mei au facut gestul sa ne dea noua apartamentul bunicii mele,eu nu inteleg ce treaba au parintii sotului cu mostenirea mea din partea parintilor mei,eu eram deja casatorita cand tatal meu a vrut sa-mi faca donatie,dar eu fraiera cum sunt am spus ca mai bine face contract de vanzare-cumparare.
Eu nu ma inteleg cu parintii sotului si nu pot avea copii,de asta sunt foarte speriata,mai ales ca sotul are o meserie riscanta,m-am interesat ca se poate face un testament precum ca sotul imi lasa intreaga sa avere(casa primita de la parintii mei:stunned:) un testament notarial,este cea mai mare pedeaspsa pentru mine sa mosteneasca parintii lui ceva de pe urma parintilor mei ,doar pentru ca nu pot avea copii.
Multumesc din suflet ca mi-ati raspuns,mult succes in ceea ce faceti.
Buna seara,imi puteti spune care sunt putinele sanse de a ataca in instanta un testament notarial facut de sot catre sotie,in situatia in care apar mostenitori rezervatari?Ce acuzatii si cu ce argumente s-au prezentat in proces mostenitorii rezervatari ai sotului?Stiu ca sunt slabe sanse sa castige dar care ar fi acelea?
A-ti mai intalnit astfel de cazuri?
Buna seara,parintii mei ne-au dat mie si sotului meu un apartament cu contract de vanzare-cumparare cu habitatie viagera,intrebarea mea este daca sotul meu poate renunta in favoarea mea la apartament sau trebuie sa imi faca donatie?Nu avem copii,vreau sa stiu daca parintii lui pot ataca donatia ?Sau el ar trebui sa imi faca mie din nou act de vanzare -cumparare?Alta metoda mai sigura si ieftina nu exista?
Va multumesc