Buna ziua,
pentru a depunde o contestatie este nevoie de 15 zile de la data postei de cand am primit-o;
-contestatia trebuie tremisa in alt oras cum pot calcula cele 15 zile,urmeaza sa o depun prin posta
multumesc
nu am primt somatia ci doar comunicarea de executare silita de la tribnal,culmea este ca de la un tribunal din alt oras desi creditul a fost facut unde am domiciliu,firma de recuperare cu sediul in bucuresti ,executorul are sediul in acelasi oras cu tribunalul.
Buna ziua,
am vazut deseori pe diferite portaluri ale unor judecatorii din Romania ref la executare contestatorul depune cerere la judecatorie avand ca obiect ,, ordonanţă preşedinţială suspendare executare,,
Care este legea se poate beneficia de aceassta ordonanta?
Care sunt conditiile?
Va rog...
Buna dimineata,
din experienta dvs dnelor/dnilor avocati as vrea sa stiu daca fac contestatie la executare silita la un credit facut acum 7 ani in calitate de girant ce sanse am pot anula aceasta ?
Mentionez ca nu m-am folosit de banii din acel credit ci doar titularul,de ce nu se indreapta executarea doar spre el? pot sa invoc prescriptia?
Multumesc!
Buna dimineata,
cum pot obtine o copie la un contract bancar la un credit persoana fizica in calitate de coplatitor facut in urma cu 7 ani,mentionez ca punctul unde am facut contractul s-a desfiintat.
Care este legea care-mi permite acest lucru?
Multumesc!