Pedeapsa a fost prin suspendare , dar daca eu nu am trecut cu sticla de casele de marcat , nu inteleg de ce as fi condamnat , adica eu stateam la coada.. e ca si cum m-as plimba cu o sticla prin magazin , ce e rau in asta?
Ieri eram intr-un hypermarker , anume Profi si vroiam impreuna cu un prieten sa facem un videoclip intitulat cu " Ce sa nu faci in viata ? " (adica vroiam sa furam ceva si la casa sa returnam bunul furat) . Am intrat eu singur in magazin , am luat o sticla de bautura Jaggermaster ( sau ceva de genul ) , care costa 60 de lei si am bagat-o in hanorac, urmand s-o scot la casa si . Cand am ajuns la casa un agent de paza de-al magazinului m-a oprit , m-a pipait , a simtit sticla si mi-a spus sa-l urmez (prietenul meu nu mai era acolo , din cate am inteles il sunase mama lui si iesise din magazin ca sa vorbeasca). L-am urmat si am ajuns intr-o camera, am scos sticla si peste vreo 10 minute a venit politia , si cei de la Profi cred ca mi-au facut o plangere. Intrebarea mea este urmatoarea, pot sa patesc ceva atata timp cat nu am trecut de casa de marcat?
P.S : am un antecedent penal (furt de telefon)