avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate tatarussilvia

Activitate tatarussilvia

Am primit infiintare proprire pe salariu, 3 de fapt, salariul fiind minim pe economie, cat ar trebui sa platesc la fiecare? Mai exact la salariul minim cat reprezinta in ron, cele 3 propriri? Mulțumesc mult.
Nu răzbunare, nici sa ramana acolo, insa nu mi se pare normal sa invoce astfel de motiv.

trandafir2 a scris:

Care este intrebarea mai precis? Ce va intereseaza si ce urmariti?
Sa ramaneti la munca aia? Sa plecati de acolo? Sau razbunare?

Bună ziua, soțul meu avea din 27 decembrie un nou job, intre timp seful lui a angajat si alte persoane care sa ii fie oarecum superiori, ieri i s-a adus la cunostinta ca au verificat la politie (ma indoiesc ca este legal) si ca apare o plangere pe numele lui, de acum 7-8 ani cand era presedinte de bloc si 2 idioti l-au dat in judecata, fara castig de cauza, cazierul este ok, dar au zis ca datorita acelei plangeri, nu vor sa mai continue colaborarea, este legal sa faca asta, este legal sa verifici la politie "prin pile"? Putem face ceva? Nu mi se pare normal si firesc ca daca nu poti gasi alt motiv sa nu mai continui colaborarea sa incepi cu asa ceva , personal as vrea sa depuna o plangere, este posibil asa ceva? Chiar daca nu o sa mai stea angajat la acest patron, dar macar sa vada ca nu este normal sa faci astfel de lucruri, alte divergente nu au avut, din contra a avut performante profesionale si a indeplinit tot ceea ce a promis ca face. Mulțumesc pentru timpul acordat si pentru eventualele raspunsuri.
Am reînceput, apoi am fost concediata.
Bună, în anul 2015 am făcut un credit de nevoi personale, în valoare de 4600 lei, după ce am născut, nu am mai avut posibilitatea sa achit ratele, m-au executat silit, am proprie pe cont, doar alocația întra acolo, de aproape 1 an nu mai am contract de munca, suma a ajuns la 7200 RON de înapoiat, în viitorul apropiat nu am cum sa achit, ce se întâmplă cu aceasta datorie, o sa apară pe termen nelimitat, pana o achit sau se va prescrie într-un final? Mulțumesc
Buna ziua,sotul meu a fost administrator,pentru 3 scari de bloc,pe fiecare scara sunt doi...trei datornici care au ajuns la o sute si de milioane,riscam sa ni se opreasca furnizarea de apa rece,de o luna el a predat doua din cele trei scari catre alte pesoane sa le administreze,insa locatarii nu sunt multumiti ,indiferent ce acte le-au fost puse la dispozitie,inclusiv platiile la apa pe ultimii 4 ani,ei ii aduc acuzatii mincinoase ,ca le-am furat banii,ca nunta si cununia am facut-o pe banii lor,mai, nou ,astazi o vecina ,in fata scarii unde locuim ,l-a facut gay,pe mine tarfa ,ca sunt grasa si ca trebuie sa ma duc la produs sa le aduc lor baniibaniibanii,asta eate do