avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... insulta si calomnie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

insulta si calomnie

Buna ziua,sotul meu a fost administrator,pentru 3 scari de bloc,pe fiecare scara sunt doi...trei datornici care au ajuns la o sute si de milioane,riscam sa ni se opreasca furnizarea de apa rece,de o luna el a predat doua din cele trei scari catre alte pesoane sa le administreze,insa locatarii nu sunt multumiti ,indiferent ce acte le-au fost puse la dispozitie,inclusiv platiile la apa pe ultimii 4 ani,ei ii aduc acuzatii mincinoase ,ca le-am furat banii,ca nunta si cununia am facut-o pe banii lor,mai, nou ,astazi o vecina ,in fata scarii unde locuim ,l-a facut gay,pe mine tarfa ,ca sunt grasa si ca trebuie sa ma duc la produs sa le aduc lor baniibaniibanii,asta eate do
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 14:32, 9 Septembrie 2014
din pacate insulta si calomnia nu mai sunt infractiuni. Insa daca puteti dovedi cu probe video, martori etc, aceste insulte puteti incerca un proces civil cu daune morale pentru afectarea dreptului la imagine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma apar de calomnie? monica799 monica799 Buna ziua, Sunt casiera de 6 ani la o institutie religioasa si unul din membrii m-a acuzat (acuzatii false) in fata intregii institutii ca am furat banii ... (vezi toată discuția)
Dreptul la apa calda sau la apa rece Badeaic Badeaic buna ziua! fac parte dint-o asociatie de locatari in care sunt cuprinse doua scari de bloc. apa rece ne este furnizata de apanova, iar cea calda de catre ... (vezi toată discuția)
Speta nutzzu nutzzu in urma cu 6 luni am fost am fost reclamat pt luare de mita .In urma cu o luna am primit NUP,iar in rezolutia respectiva,procurorul constata ca fapta nu ... (vezi toată discuția)