au autorizatie de constr a casei, am fost de acord verbal, bani nu mi-a dat nici cit scrie la notar dar nici nu am cerut stiind ca nu are, iar eu nu am mostenitori directi, clauza de habitatie viagera mi-a admis-o notara ca fiind proprietate pina la decesul meu ca vinzator,,ei platesc toate utilitatile dar verii mei nu vor sa se poarte frumos afirmind ca nu am nevoie de atit fiind singura si pt ca au fiica procuror si au incredere in acest fapt.// pot sa vinda si sa ma lase pe drumuri sau la notar se va cere semnatura mea? multumesc emilia
am 60 de ani si acum 10 ani am dat locuinta (casa si curte) la un nepot de var prin c-v cu clauza de habitatie viagera.// ma impac bine cu nepotul (nu am copii si nici sot).,si-a facut casa la mine in curte si locuieste impreuna cu parintii lui (verii mei) pe care ii consideram oameni seriosi la momentul respectiv.//persoane rau- intentionate le-au bagat in cap ca pot fi data afara si ei pot vinde pt ca eu nu mai am drept de proprietate si verii mei se poarta urit cu mine de atunci// vreau sa intreb> daca ma adresez instantei penale rezolv ceva, cu art de lege rezolutiunea c-v si repunerea partilor in situatia inainte de incheiere c-v ,,,multumesc emilia