Am depistat ca ,contractul cu fosti propietari a expirat pe 20 iulie .......cred ca e un semn bun ??!?!?!?
Tot asa treb sa fac evacuarea??? ...numai in baza unei hotariri judecatoresti.
Da ,stiam de existenta lor ,si vroiam sa continui aceasta colaborare /contract ...dar dupa cele intimplate -datoriile depistate am constatat ca nu sunt oameni deincredere si la orice ora pot pleca ,si poi eu sa alerg dupa ei sa imi restituie datriile .asa mai bine prefer sa plece si gata.
Indraznesc sa mai pun o intrebare :
Carui organ abilitat sa ma adresez ptr un sprijin in aceasta situatie ......organele de politie ???/
Am gasit acest site si ma adresez persoanelor care ma pot ajuta cu un raspuns .
In urma cu 2 luni am achzitionat un imobil de la persoana fizica ,pe societate -intrep individuala.
Propietarul anterior a avut o parte a imobilului inchiriata unei firme inregistrata la aceasta adresa ,actualmente in acest spatiu functionind un mic bar .
Eu doresc sa nu mai inchriez acest spatiu ,urmind sa il folosesc cu alta destinatie .
Actualii chiriasi nu vor sa il elibereze spatiu argumentind ca au investit bani si ca au contract s.a.m.d .Nu au platit energie electrica de o luna si cind am fost sa actualizez contractul cu ENEL am avut surpriza sa nu il pot face datorita acestei datorii .
Deci :
Chiriasul are inregiastrata firma pe adresa actuala a imobilului , in baza contractului de inchiriere cu vechiul propietar .
Din cite cunosc ,in momentul schimbarii propietarului ,orice contract/agrement cu vechiul propietar devine nul
Daca gresesc va rog sa ma corectati si nu in ultimul rind sa imi dati un sfat cum pot sa eliberez spatiul ,pentru a avita adunarea datoriilor si am folosii spatiu in scopul dorit