avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate vovi

Activitate vovi

Răspuns la discuția Prelungire contract de munca
Ultimiu act aditional la c.i.m. este din 01.03.2014 pina la intoarcerea pe post a titularului,numai ca asa cum am mai spus titularul a depus cerere de desfacere c.i.m. incepand cu data de 15.09.2014.
Răspuns la discuția Prelungire contract de munca
Treaba cu, concursul am inteles-o! Nu inteleg de ce trebuie sa stau acasa 30 zile din ziua scoaterii la concurs a postului pana in ziua concursului! Nu se poate prelungi c.i.m.pe o perioada determinata, pana la organizarea concursului?
Buna ziua!Situatia in care ma aflu: sunt angajat cu contract de munca pe perioada determinata(01.12.2013-28.02.2014, 01 03.2014-prezent) la o scoala gimnaziala din Piatra Neamt. Titularul postului(administrator) este in concediu fara plata pana pe data de 15.09.2014, dar a facut cerere pentru desfacerea contractului cu acordul partilor incepand cu data de 15.09.2014. Postul pe care ma aflu in prezent l-am ocupat prin concurs(19.11.2013).Conducerea scolii sustine ca trebuie sa mai sustin un concurs, dar inainte de asta ,sa-mi intrerupa contractul de munca ,min. 30zile lucratoare din momentul scoaterii postului la concurs!